4,5 stjerner på Google
4.5/5

Dokumenter

Dokumenter

Tilsynsrapporter

​Trafikstyrelsen fører tilsyn med de danske synshaller. ved hvert tilsyn bliver der lavet en tilsyns rapport. Vi vil ved Broager Bilsyn ikke ligge skjul på noget. Derfor offentliggøre vi vores point saldo løbende. Man kan også følge smiley status på trafikstyrelsen hjemmeside ved at trykke nedenfor.

Nuværende smiley

Plads til forbedring

Plads til forbedring

Sidst opdateret: 29/08/2023

Færdselsstyrelsens smileyordning

Elite

Elite

Her er en meget velfungerende synshal, der yderst sjældent begår fejl. En synshal med en elitesmiley har en meget høj synskvalitet. 

Godkendt

Godkendt

Her er en synshal med styr på tingene, og det er også her, nye synshaller starter. I dette område ligger den store gruppe af synshaller, der generelt gør et godt stykke arbejde. Kun en enkelt fejl fra tid til anden medfører, at synshallen ikke er på eliteniveau.

Plads til forbedring

Plads til forbedring

Denne synshal klarer sig rimeligt, men der kan godt strammes op, da synshallen begår fejl af og til.

Under opsyn

Under opsyn

Synshallen har haft mange fejl, og kvaliteten af arbejdet kunne være bedre. Færdselsstyrelsen holder et vågent øje med synshallen og er ret hyppigt på tilsyn her.

Under skærpet opsyn

Under skærpet opsyn

Her er en synshal, der har meget svært ved at efterleve kravene, og derfor fører Færdselsstyrelsen skærpet tilsyn med synshallen. Kvaliteten af syn er ikke tilfredsstillende. Medmindre der straks gøres en indsats for at forbedre kvaliteten, risikerer en synshal med denne smiley at blive lukket af styrelsen.

Har du ikke selv tid?

Har du ikke selv tid til, at foretage registreringen af dit køretøj, kan du downloade en ​fuldmagt, hvor du giver tilladelse til, at en anden person kan foretage registreringen af køretøjet for dig.